Szeretnél egy helyet, ahol családdal megvitathatjátok a kis Zsófi születését vagy a nagyi születésnapját? Ahol az edzéstársaiddal egyszerűen megoszthatod a közös élményeket, vagy épp az ügyfeleiddel tartanád a kapcsolatot, és mindezt ingyen?

Ez a hely az iWiW klubrendszer. Zenekaroktól az osztályközösségekig, márkáktól az éttermekig bárki hozhat létre klubot, hogy megkönnyítse a mindennapi kapcsolattartást. Itt egy helyen találhatóak meg a közösségi funkciók, a klubtulaj egy kattintással tud körlevelet küldeni, fórumozhatnak a tagok, vagy használhatják az üzenőfalat. A legnépszerűbb klubfunkciók a képek és videók megosztása az üzenőfalon, illetve az Eseményszervező.

 

Mi változott?

A bal oldalról fülekbe kerültek át a legnépszerűbb funkciók, illetve átláthatóbb és egyszerűen kezelhetőbb a felület.


Régi:

 

És ez az új klub!!

 

A szervezeti kluboknak kedveztünk azzal, hogy a Klub főoldalára beilleszthetik saját iWiW-re optimalizált honlapjukat, ami a Microsite fülön jelenik meg.

 

 

Végszóként jöjjön a legfontosabb

Akár klubtag, klubtulajdonos vagy -moderátor vagy, nézz be klubjaidba, aktivizáljátok egymást, a tagokat. Ha nincs még klubod, de létrehoznál egyet, használd az egyszerűsödött új klub varázslót. http://iwiw.hu/pages/community/create.jsp

Tapasztalataidat oszd meg velünk az alábbi fórumtopikban!

http://iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?topicID=4355619&cID=1000300