Néhány hete két új lehetőség indult el az iWiW-en, a Gólyahír és a Szavazás. Mindkettő igen népszerűnek tűnik a felhasználóink körében: előbbire közel 8000 kisgyereket regisztráltak, utóbbira pedig 2700 kérdést írtak ki. Érdemes is aktivizálni magunkat, mert az iWiW üzemeltetői az következő 10 hétben díjazzák a kattintásokat!

Az iwiw.hu/golyahir oldalon percről percre „születnek” a babák, és a hozzájuk fűzött kommentek is. Az új oldal három héttel ezelőtt indult el; jelenleg 4044 kislányt és 3982 kisfiút találunk rajta. Azon gyerekek, akik a legtöbb megjegyzést kapják, kikerülnek a főoldal „Legcukibbak” ablakába.

A Szavazás funkció segítségével bárki bármilyen témakörben feltehet kérdést, természetesen ingyen, sőt az adott szavazást külső oldalba is beillesztheti. Eddig közel 3000 kérdést tettek fel az iWiW-en. A legtöbb embert idáig a „Milyen csokoládét szeret Gombóc Artúr?” kérdés mozgatta meg, erre 38000 szavazat érkezett! Más aktuális közéleti kérdést tett fel: „Mennyi börtönbüntetést ítéljen a bíróság Stohl Andrásnak?” A szavazásra eddig több, mint 33 800 válasz érkezett, és a leadott voksok 46%-a a 2 év 4 hónapot tartja reálisnak, 23 százalékuk szereté, hogy kapjon felfüggesztettet, és csak 14 százalékuk szerint kapjon többet.

A magyar közösségi portálon az elkövetkezendő 10 hétben többet lehet nyerni, mint új ismerősöket! 2011. június 27-től ugyanis az iWiW üzemeltetői díjazzák az aktivitást.

„Bárki indulhat a nyereményjátékon, aki valós névvel és fényképpel regisztrált a közösségi portálra, valamint elfogadta a játék szabályzatát – ismerteti a részleteket Kovács Gergely, az iWiW vezetője. – A játékos felhasználóknak a hét minimum 3 napján, a lenti listából 3 tevékenységet kell naponta elvégezniük, és ezzel már esélyesek is a nyerésre. Tehát semmi extrát nem kell csinálni, csak amit eddig is: iWiW-ezni, de ezzel most például nyaralásokat, hosszú hétvégézéseket, wellness üdüléseket és nagy értékű ajándékcsomagokat, műszaki cikkeket nyerhetnek.”

A fentebb említett tevékenységek pedig, amelyekkel aktív felhasználónak számítunk:

  • bármely alkalmazás használata
  • üzenet küldése, üzenőfali üzenet írása, üzenőfali megosztás
  • képfeltöltés (saját képet, eseményhez, klubhoz), vagy valaki megjelölése egy képen
  • komment írása (hírfolyam bejegyzéshez, albumhoz, képhez)
  • „Tetszikelés” (hírfolyam bejegyzést, képet)
  • apró feladása
  • fórum nyitása, illetve hozzászólás fórumhoz
  • új eseményt létrehozása, vagy válaszolás kiírt eseményre
  • új klub létrehozása, vagy klubhoz való csatlakozás

A játék minden egyes héten újraindul, így akár tízszer is lehet indulni a sorsoláson. Még több információ a http://iwiw.hu/nyeremenyhetek oldalon található.