2010 több szempontból  is jeles az iWiW számára. Mindenkinek elérhetővé tettük az iWiW kapu belépési szolgáltatásunkat, melynek segítségével  iWiW-es regisztrációddal tucatnyi magyar web-oldalra léphetsz be, újabb regisztráció nélkül. Nyár végétől kezdve barátaid és közösségeid életét az iWiW-en is megszervezheted az események szolgáltatásunkkal, ezt követően pedig elérhetővé tettük 66 féle Like/Dislike típusú gombunkat, melyeket bármelyik blogger, vagy egyéb tartalomtulajdonos két perces munkával beépíthet saját oldalába. S végül, de nem utolsó sorban nemrég ünnepeltük ötödik születésnapunkat.

Az iWiW tehát él, mozog, folyamatosan változik és fejlődik. Szeretnénk, hogyha ezeknek a változásoknak nem csupán passzív részesei lennétek, hanem a blog segítségével együtt fejlesztenénk az iWiW-et! Ez a blog innentől kezdve tehát nem csupán technikai közlemények lerakata lesz, hanem az iWiW fejlesztésének interaktív központja, ahol szívesen várunk minden építő jellegű ötletet, véleményt.

Hogy mi várható még az idén? Sok minden! Heteken belül használatba vehetitek friss, ropogós chat szolgáltatásunkat, hamarosan teljesen megújul a klubrendszerünk, s az év záródobásaként teljesen új designnal és funkciókkal jelentkezünk majd!

Látogassatok tehát vissza rendszeresen, hogy azonnal értesülhessetek minden az iWiW háza táján végbement változásról!